"Не се сещам кой е този образ", каза задържаната кметица

...
"Не се сещам кой е този образ", каза задържаната кметица
Коментари Харесай

Шизофренично: Иванчева хем не познава Ваклин, хем два пъти се срещала с него

"Не се сещам кой е този облик ", сподели арестуваната кметица на "Младост " Десислава Иванчева по адрес на изнудвания съгласно прокуратурата бизнесмен Александър Ваклин.

След това обаче сякаш нещо й проблесна и сподели: "Два пъти съм се срещала с него, последният път даде обещание да направи детска площадка в "Младост ". Тя и нейната заместничка Биляна Петрова бяха доведени под ескорт в Апелативния спецсъд, където ще се взема решение дали те ще останат за непрекъснато в ареста.

Иванчева изясни за какво всякога размахва листи пред публицистите - тъй като й било неразрешено да беседва с медиите, по тази причина им пишела бележки.

Иванчева, Петрова и някогашният кмет на "Младост " Петко Дюлгеров са упрекнати във взимане на рушвет.

По-рано през днешния ден стана ясно, че в регион "Младост " са забавени освен преписки за строителство, само че има и проблем със заплатите на чиновниците, администрацията има и други действия и услуги, свързани с кандидатстването на децата за детски градини и първи клас и други. Това разкри шефът на Столичния общински съвет Елен Герджиков пред Нова телевизия. За да няма административен вакуум, през днешния ден СОС ще гласоподава заместител на мястото на задържаната кметица Десислава Иванчева.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР