Не се съобщава за пострадалиСрути се част от естакада на

...
Не се съобщава за пострадалиСрути се част от естакада на
Коментари Харесай

Срути се част от магистрала в САЩ

Не се оповестява за потърпевши

Срути се част от естакада на оживена американска автомагистрала във Филаделфия, Съединени американски щати. Причината е пожар. Според локалните управляващи, огънят е породен от цистерна с нефт, избухнала в пламъци под моста, оповестиха Агенция Франс Прес и БГНЕС. Не се оповестява за потърпевши.

Срутването е лишило четири ленти за придвижване по надземния сектор на мощно натоварената автомагистрала. Кадри, излъчени по малкия екран, демонстрираха пламъци и пушек, излизащи от опустошения сектор на междущатска автомагистрала 95 в североизточния квартал Такони, като елементи от надземната част на пътя бяха паднали върху платната под него.

Говорителка на градската администрация съобщи пред Агенция Франс Прес, че " огромен пожар под I-95 " е предизвикал сриването на автомагистралата, само че не го свързва с нито едно транспортно средство. Тя сподели, че пожарът е " под надзор ".

Местните медии оповестиха, че пожарът е почнал към 7:00 ч. сутринта (03:00 ч. по Гринуич), когато трафикът в неделя нормално е слаб.

Магистралата в посока север-юг - една от най-натоварените в Съединените щати. Тя свързва Мейн с Флорида и огромните градове по Източното крайбрежие. Съоръжението ще остане затворено в двете направления в региона на Филаделфия. " I-95 ще бъде наранена за дълго време, за дълго време ", съобщи на конференция ръководещият шеф на Филаделфия Тумар Александър, заяви „ The Philadelphia Inquirer “.

Fires. Collapse. Bridge. Cabal intel:: A Fuel Tanker has caught fire and exploded underneath I 95, causing the entire northbound overpass to collapse. |

The entire northbound overpass to collapse as morning rush hours hits in…
— WayneTech SPFX®️ (@WayneTechSPFX)
Градските управляващи издадоха поредност от предизвестия в Twitter за пожар в цистерна на автомагистралата, която съгласно локалните медии се е запалила под моста, което явно е предизвикало сриването.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР