Не се съмнявам в своите качества, смятам, че ще бъда

...
Не се съмнявам в своите качества, смятам, че ще бъда
Коментари Харесай

Грети Стефанова отказа да е кмет на „Красно село“, за София – може

„ Не се колебая в своите качества, считам, че ще бъда доста по-достоен кмет и на София “, изясни общинската съветничка
Групата на „ Демократична България “ в Столичния общински съвет продължава да отхвърля да предложи решение на големия проблем с неналичието на кмет в регион „ Красно село “, където тяхната Росина Станиславова се сбогува с поста.

Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация предложи отговорност да поеме ръководителят на групата на Демократична България Грети Стефанова, защото тя е част от същата партия, както и някогашната кметица Станиславова, а и към този момент е била на кметската служба в региона.

Стефанова обаче съобщи, че никой не я е питал дали е съгласна.

„ Такива волни осъществявания на волни стратегии, несъгласувани с никого и взети на две чаши ракия допускам, не звучат съществено. Добре де, не се обиждайте, може и на три, не споделям, че пие малко. Това не подхожда на държане на общински консултант и на отговорно отношение към София, софиянци и съответно към регион „ Красно село “, измъкна се тя с обиди по създателя на концепцията.

По време на съвещанието Стефанова обаче загатна, че може тя да е претендентът за кмет на София на Демократична България.

„ Благодаря за оценката, не се колебая в своите качества, аз не се колебая в своите качества. Смятам, че даже ще бъда доста по-достоен кмет и на София. Ако предложите, благодаря сътрудници, в случай че предложите тази промяна, ще помисля “, разгласи Стефанова.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР