„Не се съмнявам в искреността на „Има такъв народ” да

...
„Не се съмнявам в искреността на „Има такъв народ” да
Коментари Харесай

Станишев: Комфортът на ИТН няма да продължи дълго

„ Не се колебая в искреността на „ Има подобен народ” да създадат смяна, въпросът е дали знаят по какъв начин да подходят политически”. Това разяснява в предаването „ Събуди се” по Нова тв някогашният министър председател и сегашен водач на ПЕС Сергей Станишев.

„ Това първо придвижване беше много смущаващо. Първо – тъй като беше оповестено, без да се беседва с всички останали, което основава голямо напрежение. Второто, което ме смути, е внезапното отдръпване на този кабинет без задоволително учредения или пояснения. Това, че във фейсбук написа едно или друго за някого, не е задоволително учредения за мен. Това дава доста рисков сигнал за бъдещето”, сподели Станишев.

„ Каквото и държавно управление да се направи, поради тестванията, пред които е изправена България, през които ще би трябвало да минем, промени се вършат постоянно, тъй че има и недоволни. Много елементарно се огъват под натиска, а една ръководеща партия би трябвало да носи на критики”, сподели още Станишев.

С Николай Василев имали разнообразни възгледи по редица стопански въпроси.

„ Но това, което видях като проектокабинет, беше кабинет на експерти и специалисти, който можеше да свърши работа “, разяснява Станишев.

„ От Има Такъв Народ желаят да бъдат нови и хубави и постоянно обичани. Това няма по какъв начин да стане, тъй като какъвто и кабинет да основат, ще бъде наименуван четворната коалиция ", сподели още Станишев.

Той разяснява и поканата на Има Такъв Народ за договаряния към Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. По думите му, това е късмет за Българска социалистическа партия да извоюва свои политики в този кабинет, в случай че го поддържа.

Бел.ред.
И двете партии, и, нa думи се борят зa мaжoритaрния вoт и имaт цялостно болшинство с oбщo 128 дeпутaтa. Ще вкарат ли мажоритарни избори в два тура?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР