Не се притеснявайте, ако настояването на Mercedes за брандиране с

...
Не се притеснявайте, ако настояването на Mercedes за брандиране с
Коментари Харесай

Mercedes изоставя бранда EQ, за да се подготви за изцяло е-бъдеще

Не се тормозете, в случай че настояването на Mercedes за брандиране с марката EQ за електрически коли наподобява случайно - схемата за именуване може да не продължи дълго. Източници, говорещи за немския ежедневник Handelsblatt, настояват, че Mercedes ще изостави марката EQ в края на 2024 година, когато се чака да дебютира идната му вълна от компактни коли. Просто казано, компанията няма да има огромна изгода от етикета, когато от ден на ден и повече от колите ѝ ще бъдат електрически.
Прочетете още
Mercedes за първи път употребява името EQ на серийни коли със SUV EQC от 2019 година Оттогава компанията ползва марката както към електрифицирани версии на стандартни дизайни като EQB, по този начин и към неповторими модели като EQS SUV. Концептуалните коли като EQXX за дълги дистанции също се придържаха към номенклатурата.

В изказване за Reuters представител на Mercedes сподели, че е " прекомерно рано " да се разкриват проектите. Въпреки това, представителят уточни, че автомобилният производител ще „ приспособява “ потреблението на марката EQ, защото минава към гама напълно EV до 2030 година Идентификацията към момента играе основна роля в актуалната тактика на компанията за електрически транспортни средства, добави представителят.

Ако отчетът е правилен, преосмислянето няма да е изненада. Докато производителите на коли постоянно употребяват имена, с цел да подчертаят електрическите силови елементи, като Chevy Bolt и Ford Mustang Mach-E, те стартират да разчитат на по-традиционни имена, защото електрическите автомобили стават все по-често срещани. Предстоящият електрически Blazer на Chevy е един образец. Електромобилите в последна сметка ще станат общоприети и фирмите няма да могат да употребяват съществуването на електрически мотор като инженерна и маркетингова точка.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР