Не се подвеждайте по идеята за референдум на позавехналия политик

...
Не се подвеждайте по идеята за референдум на позавехналия политик
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Не се подвеждайте по идеите на позавехналия политик Слави Трифонов

Не се подвеждайте по концепцията за референдум на позавехналия политик Слави Трифонов. С тези думи се обърна водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова към социалисти и симпатизанти в Жабокрек във връзка огласената концепция за привикване на референдум за президентска република. Той се пробва посредством идеята  си да възвърне даже дребна поддръжка към себе си, разяснява Нинова. " Предлагат да ни употребят гласа, да стъпят на този глас, да влязат в Народното събрание и да продължат да разрушават по този начин, както три пъти унищожиха и парламент, и държавно управление. С референдум този въпрос не може да бъде решен, даже да се съберат гласове. Такова решение може да вземе единствено Велико национално заседание. Не се подлъгвайте, това е просто опит " ИТН " да влязат в идващия парламент ", предизвести Нинова.
Лидерът на Българска социалистическа партия предизвести и за " залитания " към " Възраждане ". " Мислете. Чуйте Елена Гунчева, в случай че не някой различен. Самата тя споделя: " Караха ни принудително да гласуваме всичко с ГЕРБ ". " Възраждане " е патерица на ГЕРБ ", обърна се към присъстващите Нинова.
Правителство след изборите на 2 октомври ще има, а първото нещо, което ще създадем, е да замразим цената на газа, разгласи Нинова. Приехме извънредно обществена стратегия, която желаеме да продължим в идващия кабинет, в случай че гласоподавателите ни дадат доверието си, съобщи тя. " Тя е насочена най-вече към деца и млади фамилии, към служащи и към пенсионери. Както приехме безплатните детски градини по наше гледище, по този начин в този момент залагаме на грижа за децата с безвъзмездни учебници до 12 клас, безвъзмездни медикаменти до 14-годишна възраст, безвъзмездни ин витро процедури на фамилии, които имат проблеми, увеличение на детските надбавки ", описа по-рано в тв изявление Нинова. " Искаме да продължим помощта на майки студентки и на родители, които са се осигурявали 24 месеца. Това е една серия от грижа за деца и млади фамилии и по линия на демографската злополука ", уточни тя.
Нинова разясни, че в листите за претенденти за народни представители на левицата близо 50% от хората са до 40-годишна възраст и 60% от водачите са локални хора. Имаме добър тим от опитни парламентаристи, от млади и от локални хора, безапелационна е Нинова.
По-късно някогашният ръководител на Народно събрание Ива Митева се опита да замаже гафа на своя водач. Според нея концепцията за референдум за президентска република не е прочувствена, по-скоро е естествено продължение на всичко това, което партията й прави. Митева изясни, че в действителност Слави Трифонов говорел за полупрезидентска република, която е обвързвана с персоналната отговорност, която се носи от едно лице.
" Това, което предлага Трифонов, не може да стане. Член първи от българската конституция споделя, че България е парламентарна република. Не може да има полубременна жена. Трифонов е провинен за буксуването на страната. Най-добре е да очисти политическия терен. Има Такъв Народ саботираха всяка стъпка на държавното управление ", разяснява през вчерашния ден съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов. style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР