Не се подвеждайте по идеята за референдум на позавехналия политик

...
Не се подвеждайте по идеята за референдум на позавехналия политик
Коментари Харесай

Нинова зове от Жабокрек хората да не се подвеждат по референдума на Слави

Не се подвеждайте по концепцията за референдум на " позавехналия политик Слави Трифонов. С тези думи се обърна към стотиците социалисти и симпатизанти, взели участие в митинга в местността Жабокрек под Рилския манастир във връзка 78 години от акцията на Рило-Пиринския отряд в Рилското корито водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи

Тя беше оптимално сериозна към " ИТН " (ИТН), Слави Трифонов, и изключително по огласеното от него в петък предложение за привикване на референдум за президентска република.

" Да, през вчерашния ден Слави Трифонов – позавехнал в българската политика политик, с цел да възвърне даже дребна поддръжка към себе си, предложи да прави референдум за президентска република. Другарки и приятели, апелирам ви, мислете с разсъдък, оферират ви невъзможни неща. Предлагат да ни употребят гласа, да стъпят на този глас, да влязат в Народното събрание и да продължат да разрушават, по този начин както три пъти унищожиха, и парламент, и държавно управление. С референдум този въпрос не може да бъде решен, даже да се съберат гласове. Такова решение може да вземе единствено Велико национално заседание. Не се подлъгвайте, това е просто опит " ИТН да влязат в идващия парламент "

Нинова предизвести и за " залитания " към Възраждане.

" Виждам и едно залитане… по " Възраждане ". Моля ви, също мислете. Чуйте Елена Гунчева, в случай че не някой различен. Самата тя споделя: Караха ни принудително да гласуваме всичко с ГЕРБ, тя споделя: Десислава Атанасова беше всеки ден в нашата стая, парламентарна, с цел да ни споделя какво да вършим. " Възраждане " е патерица на ГЕРБ

Правителство след изборите на 2 октомври ще има, а първото нещо, което ще създадем, е да замразим цената на газа, разгласи лидерката на социалистите.

Стотиците проведени от областите Кюстендил и Перник симпатизанти се насочиха към Партизанска (Кирилова) поляна за събор и забавление. Сред тях бе освен Нинова, само че и Вигенин, Симов, проф. Михайлов, водачи на листи на левицата за идния избор.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР