Не се плашете от ограничения избор на нови автомобили на

...
Не се плашете от ограничения избор на нови автомобили на
Коментари Харесай

2024 Jaguar Cars: Сбогуване с F-Type и запазване на свежия XF

Не се плашете от ограничавания избор на нови коли на Jaguar. Автомобилният производител има огромни проекти в придвижване да продава акумулаторен електрически вид на всяко транспортно средство в своята гама до 2030 година и да предлага единствено електрически автомобили до 2036 година Междувременно портфолиото на Jaguar включва E-Pace, F-Pace и I-Pace SUV. в допълнение към колите XF и F-Type. Автомобилният производител чества 75 години спортни коли тази година, което значи, че пуска специфичното издание на аления килим за F-Type, единственият му модел с две порти. Междувременно единственият седан на Jaguar също получава леки усъвършенствания за новата моделна година. Прочетете, с цел да разберете какви промени предстоят за колите Jaguar от 2024 година, както и какво следва.

Единственият седан на Jaguar е 2024 XF, като цена е сред E-Pace и F-Pace SUV. За новата моделна година базовият S модел го няма. Купувачите към момента могат да избират сред два мотора, единият с 246 к.с., а другият с 296 понита. Пакетът Black Exterior е общоприет за 2024 година, както и електрическо регулируема кормилна колона, отопляем волан, повече USB портове на втория ред и 12,3-инчов дигитален инструментален панел.

Докато Jaguar чества 75 години от наследството на спортните коли, той показва особено издание на своето купе и кабриолет F-Type. F-Type 75 и F-Type R 75 получават възпоменателна емблема, гланцирани черни 20-инчови джанти, неповторима интериорна скица, тапицерия от синтетичен велур и по-леки тънки седалки. Всички F-Type купета и кабриолети, които се доставят оборудвани с мотор V-8 с компресор, произвеждащ 444 к.с. или 575 к.с., получават черен екстериорен пакет, помощ при мъртви зони, двузонов климатроник и отопляем волан като стандарт съоръжение. За страдание, това е последната година на Jaguar F-Type, тъй че вземете един, в случай че имате средства и постоянно сте желали подобен.

Jaguar ще стартира своето напълно електрическо възкръсване с 2025 Jaguar GT, мощен EV, който е плануван да бъде най-мощният сериен автомобил, създаван в миналото от автомобилния производител. Засега всичко, което знаем е, че Jaguar GT ще развие много над 600 к.с. и ще се предлага общоприетоо със задвижване на всички колела. Този автомобил Jaguar ще има пробег от 430 благи по европейския цикъл WLTP и ще може да компенсира пробег от 200 благи от 15-минутно зареждане.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР