Не се очаква санкциите срещу Русия, които министрите на външните

...
Не се очаква санкциите срещу Русия, които министрите на външните
Коментари Харесай

Не се очаква санкциите на ЕС срещу Русия да засегнат президента Путин

Не се чака глобите против Русия, които министрите на външните работи на Европейски Съюз се планува да предложат този следобяд в Париж, да обиден президента Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, оповестиха за " Хоризонт " по БНР дипломатически източници. Те ще бъдат ориентирани към Държавната дума, която би трябвало да гласоподава признаването на Донецката и Луганската национална република.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 578
В взаимно изказване на ръководителите на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и на Европейския съвет Шарл Мишел се споделя, че ограниченията са насочени към забърканите в признаването на двете републики, както и на банките, финансиращи военни и други интервенции на тези територии.

В документа се добавя, че те ще обиден опциите на Руската федерация и държавно управление за достъп до капиталите и финансовите пазари и услуги на Европейски Съюз, а също ще лимитират финансирането на ескалиращи и нападателни политики.

Санкциите ще са свързани и с търговията с двата сепаратистки района, тъй че да се дадат гаранции, че виновните ще усетят съществено икономическите последствия от техните противозаконни и нападателни дейности.

Председателите на двете институции показват, че Европейски Съюз остава в подготвеност да приложи спомагателни ограничения на по-късен стадий според от развиването на обстановката.

Извънредното неофициално съвещание на министрите на външните работи на Европейски Съюз в Париж стартира в 16 ч. локално време.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 578  НАТО привиква изключително съвещание, отдадено на ситуацията в Украйна НАТО привиква изключително съвещание, отдадено на ситуацията в Украйна  Виктор Орбан поддържа глобите на Европейски Съюз против Русия Виктор Орбан поддържа глобите на Европейски Съюз против Русия  Трифонов: Териториалните искания на Русия към Украйна заплашват европейската сигурност Трифонов: Териториалните искания на Русия към Украйна заплашват европейската сигурност
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР