Не се казва, но ми се струва, че президентът иска

...
Не се казва, но ми се струва, че президентът иска
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Струва ми се, че президентът Румен Радев иска служебен кабинет

„ Не се споделя, само че ми се коства, че президентът желае длъжностен кабинет ”, заяви депутатът от „ Демократична България ” Мартин Димитров  Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година, съпредседател на ПГ на в студиото на „ Здравей, България ”. 

Според него е допустимо този длъжностен кабинет да възобнови доставките на газ от Русия, заплащането на „ Газпром ” в рубли и подписването на нов дълготраен контракт.

Народният представител разяснява и идното гласоподаване на вота на съмнение.

Според него,, Има Такъв Народ и „ Възраждане ” бързат, тъй като не желаят да се случат значими неща в страната.

Той даде образец със промяната на състава на Комисията за защита на конкуренцията. Като друга причина Димитров уточни това, че опозицията не желае да се стигне до сключване на различен дълготраен контракт за доставка на природен газ.

„ Трябва да се употребява първият мандат на най-голямата политическа мощ „ Продължаваме Промяната ” за сформиране на кабинет и той би трябвало да е програмен, с доста ясни задължения за съответни законопроекти и начинания ”, безапелационен е депутатът от Демократична България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР