Не се интересувах от живота. Моят живот бяха моите деца

...
Не се интересувах от живота. Моят живот бяха моите деца
Коментари Харесай

Майката на Ваня: Още не мога да разбера защо момиченцето ми сега е в гроба

Не се интересувах от живота. Моят живот бяха моите деца и моята работа. Той остана самичък и говорихме единствено за децата, споделя Зорица Гьорчевска, майката на убитата Ваня, за някогашния си брачен партньор в изявление за сръбския вестник " Република ".

Не мога да приказвам. Все още не знам за какво се случи това. Все още очаквам епилога на всичко това. Все още не разбирам за какво най-нормалният ми живот се трансформира в ад”, споделя Зорица в диалога.

„ За мен е просто неясно по какъв начин и за какво моето красиво момиче в този момент е в гроба. Имам хронично заболяване само че се държа, за мен е значимо да знам истината, а другата щерка сега е болна, всички се надяват да се оправи. Моля ви, прекалено много ви апелирам да изчакате, до момента в който разберем за какво това се случи “, сподели тя.

За някогашния си брачен партньор Зорица споделя, че са били в положителни връзки, само че са се развели от пет години.

„ Нищо не знам. Всичко това ми е нереално. Но към този момент пет години сме разведени и не знам какво е правил и с кого. Бяхме в положителни връзки поради децата. „ Не сме спорили за настойничество или образование, позволяваха му да ги вижда, когато желае или когато децата желаят “, сподели Зорица.

Освен това тя декларира, че не знае дали някогашният й е бил в задължения за хазарт, защото не е взела участие в живота му.

– Не знам и не съм се интересувал от живота му. Моят живот бяха моите деца и моята работа. Той остана самичък, с цел да ме остави на мира. Винаги, когато говорихме, говорихме за децата. Моля, не ми задавайте повече въпроси, тъй като си задавам доста въпроси за какво се случи това. И очаквам да схвана — изсумтя тя.

Тя сподели на репортерите да не я питат нищо за другата й щерка и по какъв начин се оправя с всичко това.

„ Моля, не ме питайте за другото дете. Сега най-важното за мен е да я защитя”, споделя Зорица и добавя, че има допустимо най-голямо доверие в полицията.

Ваня Горчевска беше отвлечена и убита на 27 ноември, а татко й е измежду петимата обвинени. Това е първият път, в който майката на Ваня приказва, откогато бе намерено тялото на убитото момиче.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР