Не се готвим да отворим детските градини, данните, които представяме,

...
Не се готвим да отворим детските градини, данните, които представяме,
Коментари Харесай

Крачка назад: Май няма да отварят детските градини в понеделник!

 " Не се готвим да отворим детските градини, данните, които представяме, не ни водят в тази посока. Остават още 4 дни от седмицата. Когато имаме задоволително данни, ние ще вземем или няма да вземем това решение ". Това сподели здравният министър проф. по време на постоянния брифинг на Националния действен щаб в Министерския съвет. 

" Ясно го споделих на брифинга, който дадох при разпределяне на колите за спешна помощ, че имаме потребност от цялата информация до края на тази седмица, с цел да вземем това решение ", обърна се Ангелов към публицистите.

" Нека да не се отхвърляме по средата на пътя. Непредвидимо протича ходът на болестта тази есен, занапред следва зимата. Остават единствено 10 дни до 21 декември, дано ги прекараме в партньорство, дано за тези 10 дни в случай че може да загърбим политиката, политическите пристрастия и обвинявания
" Истината е, че към сегашния миг нямаме задоволително данни, които да ни дадат съображение да отворим градините и данните. Ако те се трансформират до края на седмицата, ще вземем това решение. То не е политическо, ще слушаме това, което ни споделят специалистите ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР