Не се чувствам изключен от БСП, обяви в интервю за

...
Не се чувствам изключен от БСП, обяви в интервю за
Коментари Харесай

Евродепутатът Петър Витанов: Не се чувствам изключен от БСП


Не се усещам изключен от Българска социалистическа партия, разгласи в изявление за предаването „ Тази заран “ евродепутатът от ПЕС Петър Витанов. Той е един от 14-те изключени социалисти след 50-ия конгрес на Българска социалистическа партия, на който се стигна и до.

„ Не се усещам изключен първо, бях непозволено отхвърлен от орган, който няма право да го направи. Имаше огромна операция и имитация по избора. По-важното – няма по какъв начин да ме изключат от моето семейство, аз в действителност усещам утвърждение и поддръжка “, съобщи Витанов.

Той прикани социалистите да не напущат партията, тъй като имат задача.

Евродепутатът разяснява и в България и потребността от помощ от Европейския съюз. По думите му единствено финансова поддръжка не е задоволителна.

„ Не могат да бъдат оставени страните по външните граници на Европейския съюз да се оправят сами, защото основата на този съюз е солидарността. Не може единствено българските служители на реда с голи гърди да посрещат този удар, би трябвало да има някаква съпричастност и взаимност “, акцентира социалистът.

Гледайте целия диалог във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР