Не се чувствам добре, когато нямам работа. Обичам да работя

...
Не се чувствам добре, когато нямам работа. Обичам да работя
Коментари Харесай

Харисън Форд: Обичам да работя и да се чувствам полезен

Не се усещам добре, когато нямам работа. Обичам да работя и да се усещам потребен. " Това сподели артистът Харисън Форд в изявление за Си Ен Ен.

През юли Форд ще навърши 81 години и на въпроса дали скоро ще се отдръпна от актьорската специалност той изрично съобщи, че няма желание да го прави. Актьорът съобщи, че желае да работи, тъй като по този начин се усеща потребен. А това, което най-вече му харесва в актьорската специалност, е работата с хора. Той добавя, че в никакъв случай не възнамерява какво да направи в дадена сцена и се усеща свободен в работата си.

В изявлението Харисън Форд съобщи, че няма желание да се отдръпва от актьорската специалност, само че се отдръпва от ролята на Индиана Джоунс. " Индиана Джоунс и реликвата на ориста " е последният филм, в който той ще се появи в облика на именития археолог.

Пред сп. Total Film по-рано той съобщи, че постоянно е желал даде " мощен край " на героя си и благодари на режисьора Джеймс Манголд, че е затворил франчайза по подобен " хубав метод ". Форд дефинира петия филм за Индиана Джоунс като " довеждане докрай на неговия воин ".

Премиерата на е на 30 юни, а за най-запалените " Форум филм България " и " Дневник " провеждат специфична игра (може да се включите ), която ще даде опция на участниците да завоюват фенски награди.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР