Не създаваме бариери и не изграждаме стени между нас и

...
Не създаваме бариери и не изграждаме стени между нас и
Коментари Харесай

Иван Христанов, лидер на Единение: Бабаитлъкът в управлението по места ще бъде пресечен

„ Не сътворяваме бариери и не построяваме стени сред нас и останалите. Този бабаитлък в ръководството по места би трябвало да бъде кръстосан и от хората, които и сега ръководят “. Така някогашният народен представител от „ Продължаваме промяната “ и сегашен водач на „ Единение “ Иван Христанов разяснява в ефира на Euronews Bulgaria присъединяване на новата му партия в локалния избор наесен.

По думите му в „ дребните обитаеми места е най-изразен феодалният модел, бетонират се кметове в продължение на десетилетие. Това е моделът, който би трябвало да стартираме да разрушаваме, да изградим и излъчим съзнателни и виновни кметове и общински съветници “.

Той уточни още, че групировката му ще упорства да се промени и данъчната рамка още от идната година . „ По-голяма част от данъчните приходи да отиват в локалните бюджети, дребният кмет да не зависи от огромния... Да се предлагат в действителност качествени хора, с цел да изместим феодалите “.

Христанов сподели, че към този момент са почнали да се „ построяват неопетнени обединения “, като даде образец с Пловдив, Плевен. „ Трябва да нямат зависимости с една или друга държавна институция или държавен водач “, настоя той.

Вижте повече във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР