Не само синини и рани по тялото, а и спукана

...
Не само синини и рани по тялото, а и спукана
Коментари Харесай

Спукана гърда след побоя във ВИП точката на Слънчев бряг

Не единствено синини и рани по тялото, а и спукана гърда - пострадалата е безапелационна: " Ще ги осъждам! "

Нападнатата жена в заведение, намиращо се в Слънчев бряг, към този момент има издадено здравно удостоверение за побой, което ще показа пред съда. След обзор при експерт е открито, че Гергана Велкова има очевидно изразена дисторция на дясната гърда с изменен силует медиално, положение след пластика и слагане на импланти. Има и леко изразен хематом на същата гърда - още веднъж медиално. В здравното е разказано още - хематом на десен глутеус с диаметър 4 см. Кръвоизлив на дясното бедро странично 4/3 см, на лявата предмишница, както и на шията. Велкова е и с охлузване на двете стъпала.

Виновник за спуканата капсула към импланта на Велкова е един от охранителите в нощното заведение, твърди тя.

Предвидените от закона наказания зависят от квалификацията на телесната щета и всички условия, относими към противоправното действие, като наказванията могат да бъдат разнообразни по мярка санкции, пробация или даже отнемане от независимост.

Освен законоустановените наказания, могат да се претендират компенсации за неимуществени вреди, т.е. болки и премеждия. Те също зависят от типа на телесната щета и от метода, който е нанесена, както и и ред други правнорелевантни обстоятелства и условия.

Предполага се, че на Гергана Велкова й е нанесена междинна телесна щета. Обезщетенията при подобен вид телесна щета нормално варират (посочените размери са ориентировъчни) - 5 000 – 150 000 лв..

За нападението...

Както първо GlasNews.bg заяви, двама мъже са нападнали и нанесли побой на жена в известно заведение в Слънчев бряг на 6 август. До грозните прояви се стигнало откакто Гергана Велкова е желала да реалокира железен съд за лед, само че го изпуснала в краката на мъжете, които са били към нея. По думите на пострадалата мъжете са били на към 50-годишна възраст.

Жената, която е родом от Велико Търново, е изпуснала ледарката в краката на мъжете и те показали експанзия - почнали да я блъскат и удрят. Мъжагите, изявяващи се като охранители в заведението, което се слави като най-горещата VIP точка по родното Черноморие, се намесили в абсурда, само че не изгонили нападателните мъже, а пострадалата жена, това споделя самата тя.

Екипът ни потърси управата на клуба за коментар, само че отговор от тях не получихме.

Междувременно медии, които разпространиха информацията от, обвързван с нападението над Велкова, към този момент са свалили публикациите от интернет страниците си. До нас доближи информацията, че е допустимо някой да се пробва да " заглуши " осведомителните организации и казусът да се замете под килима.

Дали считаните за насилници ще си понесат следствията - от GlasNews.bg продължаваме да следим тематиката!



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР