Не само семейството на Алекс Богданска е против брака й

...
Не само семейството на Алекс Богданска е против брака й
Коментари Харесай

Майката на Даниел Петканов не спира да плаче: Синът ми се ожени за к*рва!


Не единствено фамилията на Алекс Богданска е срещу брака й с лудия кореспондент. Родителите на също били шокирани от прибързаната женитба. Както и от признанията на булката, че се скъсала да изневерява на сина им, до момента в който били дружно.

Майката на лудия кореспондент към този момент точи брадвата на прясната си снаха, издават близки до фамилията. Жената потънала в земята от позор от изцепките на моделката, а пред приятелки не серпантина да бълва змии и гущери против нея и намерено я наричала „ к*рва “.

Родителите на Дани Петканов били поканени от предаването да вземат участие онлайн, с цел да беседват със сина си по телефона. Но също като фамилиите на Александра, отказали да вземат участие в медийния цирк, който спретнаха отрочетата им.

Майката и бащата на репортера също били на мнение, че сватбата е плод на краткотрайни страсти, които доста бързо ще се изпарят, щом излязат на открито. И още веднъж предусещат, че ще има срам пред цяла България, както при раздялата им преди година.

На Даниел Петканов обаче въобще не му пукало за мнението им. За разлика от брачната половинка си Александра, която тежко претърпя рецензиите от родителите й, репортерът никак не се тормозил по какъв начин фамилията му ще ги посрещне на открито. Лудият кореспондент е уверен в любовта им и е сигурен, че ще съумеят да съберат родителите си за повторна гала след време.

Сашка Богданска обаче не е по този начин оптимистично настроена като него. Тя чу доста тежки думи от майка си, само че по този начин или другояче, пое риска да избра Даниел пред фамилията си.

Поне щастливите младоженци ще излязат много по- богати от шоуто, откакто си получат хонорарите и, най-малко за известно време, няма да се тормозят за финансите си.

По време на връзката им двамата страдали от хронично безпаричие, като даже имало миг, в който нямали нито ток, нито парно и разчитали единствено на храната, която Сашка носи от селото на баба си. Това била и една от аргументите моделката да залитне по богатия италианец, с който кръшкала на репортера.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР