Не само Сървайвър ще е различен тази година. Риалитито Хелс

...
Не само Сървайвър ще е различен тази година. Риалитито Хелс
Коментари Харесай

Къци и Емануела влизат в "Хелс Кичън"?

Не единствено „ Сървайвър ” ще е друг тази година. Риалитито „ Хелс Китчън ”, което ще се състезава за рейтинг с шоуто за оцеляващи, също сменя формата си . Вместо два тима – на дамите и мъжете, както до момента, там към този момент ще се състезават три – на младите, опитните и звездите. За задачата от шоуто са подбрали осем известни персони, които ще покажат дали могат да готвят. Кои са тези хора, от Нова телевизия пазят в загадка, само че фолк певицата Емануела към този момент сподели фотография със звездата на шоуто – началник Виктор Ангелов, а се приказва, че и Къци Вапцаров щял да влезе в Кухнята на пъкъла, написа " Уикенд ".

От Нова телевизия очевидно са вербували шпиони в лагера на съперниците си, тъй като незабавно откакто стана ясно, че риалитито „ Сървайвър ” тази година ще е с епизоди от по цели 3 часа, те взеха решение, че „ Хелс Китчън ” също към този момент ще е по 3 часа на вечер. Предаването потегля от 20 февруари и ще се излъчва всеки понеделник и вторник – непосредствено на гърба на риалитито за оцеляващи. И, защото „ Сървайвър ” към този момент ще наподобява на „ ВИП Брадър ” с всичките си герои от жълтите летописи на вестниците и уеб страниците, от „ Хелс Кътчън ” също са решили да се разнообразят, вкарвайки в играта тим на звездите. Фенове към този момент се чудят кои известни персони ще се потят над тиганите, до момента в който слушат крясъците на началник Ангелов.

Фолк певицата Емануела направи транспарантен намек, че една от тези звезди ще е самата тя. Изпълнителката сподели фотография до основния готвач, който сякаш крещи в лицето й. Това обаче не може да се пояснява като категоричен знак, че влиза в Кухнята на пъкъла. Между другото, на тази фотография звездата е сложна за различаване поради множеството промени в лицето си, които си аргументи напоследък. От Нова тв имат контракти с новите участници, с които ги задължават да не разкриват детайлности от шоуто, преди да е излъчено. Тези контракти плануват солени неустойки, тъй че Емануела надали би ги нарушила с лека ръка. По-вероятно е да го е направила с утвърждението на малкия екран. Другите разновидности са да е влезнала в шоуто като посетител в ресторанта на Ангелов, а не като готвач, или да е наела кулинарната звезда за собствен клип.

Според слуховете, Къци Вапцаров е измежду звездите, които ще се борят на кухненския фронт. Той се слави като човек, който обича да готви и самичък отглежда част от зарзавата, който поставя на масата си. Няколко пъти е взел участие в „ Черешката на тортата ”, с изключение на „ Хелс Китчън ” е едно от доста дребното риалитита, в което към момента не е влизал. Напълно допустимо е да е приел оферта за присъединяване в него.

Говори се също по този начин, че във формата ще влязат и някогашни участници от друго риалити на Нова – „ Игри на волята ”. Част от тях към този момент се вихриха в „ Черешката ” и стана ясно, че се оправят сносно с тенджерите и тиганите. Една от участничките във формата пък към този момент сподели фотоси от Кухнята на пъкъла. Това е бодибилдърката Ралица Кашинова. Дали обаче участниците в „ Игрите ” в действителност ще готвят, или просто ще дегустират ястия в ресторанта на шоуто, занапред ще стане ясно.

Този сезон асистент-готвачи на началник Ангелов ще бъдат участниците от втори сезон на риалитито Светла Илиева и Никола Симеонов, които феновете познават и от предаването „ На Кафе ”. Шоуто започва с 18 участници. Най-младите са на 18 години, а най-възрастният – на 65. Голямата премия обичайно е 100 хиляди лв..

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР