Не само ние тъгуваме по отминаващото лято - и знаменитостите

...
Не само ние тъгуваме по отминаващото лято - и знаменитостите
Коментари Харесай

Летните забавления на Дженифър Анистън

Не единствено ние тъгуваме по отминаващото лято - и звездите към този момент стартират да изпращат обичания сезон. Не и обаче преди да са споделили някоя и друга фотография от почивката си.
 Дженифър Анистън и любовта към интериорния дизайн
Каква щеше да бъде Дженифър Анистън, в случай че не бе станала актриса

Отговорът от самата нея

И до момента в който много от известните персони не се тормозят да се демонстрират по бански в обществените мрежи, то Дженифър Анистън е от по-сдържаните. Това, несъмнено, се съмняваме да се дължи на срамежливост от нейна страна, пък и явно тя все по този начин поддържа забележително положителната си форма. Актрисата просто като цяло не е от най-активните хора в онлайн пространството.

Вчера обаче тя ни изненада, като показа някои моменти от лятната си почивка. В Instagram профила си  е качила няколко фотоси, от които си проличава, че несъмнено се е забавлявала по време на почивката си. Освен това е била и в добра компания.

Джими Кимел и Джейсън Бейтман дружно със съпругите си Моли Макниърни и Аманда Анка са част от приятелите, с които актрисата от " Приятели " е прекарала лятото си. На първия кадър може да забележим трите дами наоколо до лозе.

обаче въпреки всичко е имала опция да се добере и до плаж, както излиза наяве от малко видео, в което я виждаме с бански, забрадка, увита към кръста, сламена шапка и пиво в ръка.

Останалите фрагменти пък ни демонстрират, че част от лятното прекарване на актрисата са били и няколко кучета. Това не бихме споделили, че ни изненадва, поради че знаем какъв брой доста Анистън обича четириногите приятели.
 Дженифър Анистън в искрено изявление за остаряването,
С кого спи Дженифър Анистън

Актрисата в искрено изявление за WSJ Magazine

Междувременно от на следващия ден, 13 септември, е премиерата на третия сезон на The Morning Show, в който актрисата си партнира с Рийз Уидърспун и Били Крудъп. Сериалът, който може да бъде гледан в Apple TV+, се оказа сполучлив и още през май беше доказано, че ще има и четвърти сезон, напомнят ни от Entertainment Tonight.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР