Не само мисля, а сънувам дует с български изпълнител. Това

...
Не само мисля, а сънувам дует с български изпълнител. Това
Коментари Харесай

Македонският участник в Евровизия иска дует с Виктория Георгиева

Не единствено мисля, а сънувам дует с български реализатор. Това показа артистът Васил Гарванлиев, който показа районен съд Македония на тазгодишното издание на „ Евровизия “.

Той към този момент договаря с няколко реализатори. „ Може да стартираме с Виктория “, сподели Гарванлиев, имайки поради българската представителка на „ Евровизия “.

„ Уважавам българската музика, имате прелестна традиция, прелестни гласове. Фантастични гласове има и в класическата музика. Александрина Пендачанска е една от тях и е моя фаворитка “, съобщи македонският артист.

Васил Гарванлиев е оптимист за връзките сред България и районен съд Македония.

„ Има отрицателни неща, само че дано се фокусираме върху положителното “, сподели той, добавяйки, че постоянно гледа по-хубавото, по-светлото и по-позитивното.

За пръв път съм в София, само че няма да е финален, даде обещание артистът.

„ Има доста уют и история в във вашата столица. София се трансформира в новия метрополис на Европа “.

За присъединяване си в „ Евровизия “, Гарванлиев сподели:

„ Моето предпочитание беше да показва РСМ в най-хубава светлина. Гордея се с моята ария. Много съм удовлетворен от „ Евровизия “, която е огромна игра и страст “.

Участието на Гарванлиев на песенния конкурс на Европа провокира скандал в западната ни съседка. Той стартира след излъчването на видеото към песента, в което се появиха фрагменти, наподобяващи българското знаме. Това провокира лавина от недоброжелателни мнения, след което основателите на клипа публично оповестиха, че той ще бъде инсталиран още веднъж.

Малко по-късно беше публикувано изявление на Гарванлиев от преди година, в което афишира, че има и български паспорт. Певецът беше упрекнат в „ провокация “ и „ национално изменничество “.

„ Беше доста тежко от абсурда, доста грозно, доста протоколи..., само че съм доста горделив, че моята тъжба беше задоволена “, добави Гарванлиев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР