Не само хората и животните притежават определена енергия, но и

...
Не само хората и животните притежават определена енергия, но и
Коментари Харесай

Може ли енергията на предметите да влияе на живота?

Не единствено хората и животните имат избрана сила, само че и неодушевените предмети, с които сме заобиколени. Дори те имат лична аура, която оказва въздействието на всичко в близост. Езотерици разкриха по какъв начин тъкмо силата на нещата може да повлияе на живота ни.

Всичко има мощ
 Точно тези 4 зодии имат неестествена мощ и имат мощна сила Точно тези 4 зодии имат неестествена мощ и имат мощна сила
Някои хора са същински късметлии, че са родени под избрани звезди и спадат към зодиакални знаци, които имат неестествена мощ....

Камъкът, легнал на земята, също има свое енергийно поле, макар обстоятелството, че на пръв взор той няма душа и е откъснат от хората. Всъщност безусловно всичко всмуква сила, само че по друг метод.

Предметите, основани от индивида от неестествени материали - пяна, пластмаса, високотехнологични наноматериали и така нататък, всмукват силата на околния свят по най-негативния метод. По формулировка те са мъртви, тъй като тяхната конструкция в началото не е основана от природата.

Вещите, направени от метали и тъкани, всмукват силата най-добре. Ето за какво всички съществени талисмани са от естествени минерали и железни сплави. Талисманите са направени от вълна, коприна, конци, глина и други естествени „ първични материали “.


 7 елементарни правила за привличане на позитивна сила 7 елементарни правила за привличане на позитивна сила
Коридорът е значима част от всеки апартамент, всяка къща. Това е помещение, което свързва няколко стаи, тъй че би трябвало да се обърне специ...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР