Не само България преценява, че нещата не вървят както трябва

...
Не само България преценява, че нещата не вървят както трябва
Коментари Харесай

Каракачанов: Не само България преценява, че нещата не вървят както трябва в Скопие

Не единствено България преценя, че нещата не вървят както би трябвало в Скопие. Франция наложи своята позиция, тъй че политиците в Скопие имат късмет да се поправят. Явно не са разбрали защо става дума, тъй като през вчерашния ден историческата комисия се прибра без никакъв резултат след двудневно туптене на топката.
Разбрах от българските историци, че е имало демонстративно овакантяване на залата от страна на македонските представители с аргумента, че работното време е завършило. Така няма да стане. Ако не са го разбрали, толкоз по-лошо за тях. Ако не се изпълнят резултатите, има предверие в коридора и си стоят там.

Това показа пред публицисти вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов по отношение на договарянията за участие на Северна Македония в Европейски Съюз, съобщи Novini.bg

,,България няма какво да се преценява нито със Съединени американски щати, нито с Русия, нито със Сърбия. Имаме проблеми, които би трябвало да решим. Близо 30 години тези проблеми не се оправят от самосебе си, а в противен случай – проблемите се задълбочават съзнателно и това е политика``, добави по тематиката военният министър.

На въпрос за междинния му пръст в телевизионно студио Каракачанов още един път обясни, че просто е посочил какво е направил Джок Полфрийман.

,,Някой му е споделил, че зам.-директорът на пандиза е бил срещу предварителното му освобождение и той сподели това, което получихме всички ние като жест``, изясни той.

,,Към момента не се постанова да изпращаме войска на границата. Няма придвижване или напрежение по границата с Турция и Гърция``, съобщи вицепремиерът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР