Не само атрактивен, но предлага и по-обширна картинаPhilips Moda 276C8

...
Не само атрактивен, но предлага и по-обширна картинаPhilips Moda 276C8
Коментари Харесай

Philips Moda 276C8 – стилен монитор без рамки

Не единствено атрактивен, само че предлага и по-обширна картина

Philips Moda 276C8 дава удобството на 27-инчов екран с резолюция Quad HD
(снимка: MMD)

MMD, лицензен сътрудник на Philips монитори, пусна на пазара нов модел Philips Moda 276C8 с интерфейс USB-C. Този 27-инчов Quad HD екран е екипиран с всичко, от което актуалният консуматор се нуждае – с тиле н външен тип без рамки, удобството на USB-C и удивително качество на картината.

Веднага изпъква дизайнът – построен на процедура с виртуално невидима рамка към екрана, наречена Zero Bezel, мониторът е освен атрактивен, само че предлага по-обширна картина и по-голямо работно пространство, като в същото време разрешава елементарно долепяне за осъществяване на мултимониторни конфигурации.

Philips Moda 276C8 е и необикновено тъничък, с дебелина едвам 6,1 мм и атрактивен актуален тип, който добавя всевъзможни работни и витални пространства. Тънкият и моден панел на монитора и геометричната стойка му завоюваха 2018 Red Dot Design Award, която отличава най-хубавите в дизайна и бизнеса.

Мониторът включва набор от новаторски технологии, които обезпечават впечатляваща картина при изобразяването на 3D графика, фотоси, филми, офис приложения и всичко друго. CrystalClear QHD 2560×1440 резолюцията оживява всяко изображение, до момента в който IPS LED Wide View технологията усъвършенства точното предаване на цветовете и зрителните ъгли.

С тъничък панел и геометрична стойка, Philips Moda 276C8 завоюва 2018 Red Dot Design Award
(снимка: MMD)

Philips Moda 276C8 е екипиран с Ultra Wide-Color технология, която предлага извънредно необятен цветови набор. Феновете на игрите получават AMD FreeSync технология и бързо време за реакция за плавна игра без артефакти. Мониторът отстрани и терзанията на потребителите за тяхното зрение, тъй като предлага няколко функционалности, създадени за запазване на здравето им като LowBlue Mode и EasyRead.

За актуалните консуматори, които работят с голям брой приложения, Philips 276C8 се явява пестящ време сътрудник, който е екипиран с новаторски благоприятни условия. Важна такава е USB-C интерфейсът със зареждане, който разрешава високоскоростен трансфер на данни по стандарта USB 3.2, гледане на видео с висока резолюция, зареждане и зареждане на съвместими портативни компютри непосредствено от монитора единствено благодарение на един съразмерен USB-C кабел.

Philips 276C8 е разполагаем на българския пазар на цена от 719 лева с включен Данък добавена стойност, прецизираха от MMD.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР