Не съм здравен специалист, нека слушаме тези хора относно затварянето

...
Не съм здравен специалист, нека слушаме тези хора относно затварянето
Коментари Харесай

Аврамова коментира пандемията и разкри колко години е новият гаранционен срок на магистралите

Не съм здравен експерт, дано слушаме тези хора по отношение на затварянето и ограниченията против ковид у нас. Това съобщи в утринния блок на Нова телевизия министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова  Петя Аврамова Петя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 година Била е депутат от 42-то Народно.

"Хората се разделиха на две по спазването на ограниченията. Надявам се, че хората ще се пазят - растежът на инфектирани е реалност. Ситуацията е сериозна и всички би трябвало да сме виновни ", добави още министърът.

"За всички е видно, че в цялата Европа има растеж на инфектираните с ковид. Критиките в България са политически, без оферти. В тази обстановка не би трябвало да се политиканства ", сподели Аврамова.

Министърът на районното развиване разяснява новата стратегия за енергийна успеваемост и саниране на жилищни,обществени и промишлени здания: "Общините ще бъдат бенефициенти. Съфинансиране по програмата ще има 5-10%. В ББР има над 3 хиляди чакащи по програмата ", добави тя.



"Блокът, чиято изолираност падна в Студентски град, не е саниран по Националната стратегия са саниране. Това е инвестиция на някогашен институт ", разкри министърът на районното развиване и благоустройството.

"Ще държа на качеството при ремонтните и пътните действия. Увеличихме гаранционните периоди при строителни действия - за автомагистралите към този момент е 7 години ", разяснява Аврамова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР