Не съм запознат със сигнала до Софийска градска прокуратура, нямам

...
Не съм запознат със сигнала до Софийска градска прокуратура, нямам
Коментари Харесай

Гешев: Не съм запознат със сигнала срещу бивш вътрешен министър

Не съм осведомен със сигнала до Софийска градска прокуратура, нямам какво да прибавя. Това разяснява пред публицисти в Търговище основният прокурор Иван Гешев във връзка със известието на СГП за сигнал за вероятно осъществено закононарушение срещу правораздаването и срещу финансовата система от някогашен министър на вътрешните работи, който сега е депутат .

" Предполагам, че е предоставена инспекция на КПКОНПИ, тъй като това е органът, който би трябвало да прави инспекции на лица с имунитет ", добави обвинител номер 1.

По-рано в Народното събрание трима депутати, които са били министри на вътрешните работи разясниха информацията.

Бойко Рашков от „ Продължаваме Промяната “ избрани информацията като неправилна, подправена, злонамерена и очерняща положителното му име.

Христо Терзийски и Младен Маринов , някогашни вътрешни министри, понастоящем народни представители от парламентарната група на ГЕРБ-СДС, също разясниха дали са въпросните лица, които прокуратурата ревизира за възпрепятстване на правораздаването и пране на пари. Младен Маринов съобщи, че няма информация да е издирван или проверяван. Христо Терзийски съобщи също, че не се разпознава в известието.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР