Не съм вдигал никаква сватба! Това сподели през смях мастършефът

...
Не съм вдигал никаква сватба! Това сподели през смях мастършефът
Коментари Харесай

Шеф Таралежков каза за сватбата с тъмнокож хубавец

" Не съм вдигал никаква женитба! " Това показа през смях мастършефът Александър Таралежков в отговор на слуховете, че се бракувал в Лондон, където живее от години. Синеокият мастър няма сериозна връзка, която да оповести обществено към този момент.

Това самопризнание идва след слуховете, че Таралежков има сериозна връзка с тъмнокож брокер в Лондон и двамата живеят дружно.

Подробности за живота си Таралежков не разгласява в медиите, само че околните му настояват, че постоянно изкарва времето си на Острова с цветнокожо момиче, с което са доста близки. (Виж заглавната снимка).

В момента 35-годишният Таралежков е в България, където ще изкара празниците с роднините и двама от сътрудниците си от " Мастършеф ". Те към този момент си спретнаха огромен ваучър и си направиха доста селфита дружно.

Още с първите си появи в " Мастършеф " Таралежков направи положително усещане на феновете с позитивното си отношение към участниците, както и с възприятието си за комизъм. Много от представителките на нежния пол се впечатлиха и от сините му очи и забавен жанр на обличане.

Александър Таралежков живее в Англия към този момент повече от 15 години, напомня HotArena.

" Отидох там като студент, с цел да изучавам продуктов дизайн. Бързо се издигнах, само че ми бяха забавни другите национални кухни, пристрастеност са ми. Постепенно се увлякох по готвенето, а в разгара на пандемията сътворих и личен ресторант ", споделя кулинарят. Едновременно с това почнал да се изявява с кулинарна графа в известния вестник " Гардиън ".

" Мастършеф " го прави прочут и у нас. Зрителките най-често се впечатляват от странните му бижута пред камерата и не стопират да разясняват изявите му.

Обици с висулки, пръстени с големи цветни камъни, необятни и разнообразни цветове екстравагантни облекла към този момент са запазената марка на готвача.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР