Не съм укрила 6,6 милиона евро данъци. Невинна съм! Това

...
Не съм укрила 6,6 милиона евро данъци. Невинна съм! Това
Коментари Харесай

Шакира: Не съм укрила 6,6 милиона евро данъци. Невинна съм!

" Не съм укрила 6,6 милиона евро налози. Невинна съм! " Това съобщи Шакира пред съда в Барселона в четвъртък, само че делото против нея едвам в този момент набира скорост. Певицата отговори на обвиняванията на испанската прокуратура посредством видеоконференция от Маями, където живее след бурната си разлъка с една от именитите звезди на " Барса " Жерар Пике.

Шакира е разследвана за присъединяване в незаконна скица за укриване на налози, посредством която е съумяла да избегне заплащането на данъци за 6,6 млн. евро през 2018 г. 

Това е второ сходно дело за латинодивата. Певицата към този момент заплати 7,8 млн. евро след съглашение с прокуратурата през предишния ноември, с което съумя да избегне пандиза. Поне към този момент. Първото дело беше за измами в интервала сред 2012 година и 2014 година Според прокуратурата, Шакира е измамила хазната, като е показала погрешни данъчни заявления, в които не е заявила приходи и непозволено си е приспаднала разноски.

Утешение за Шакира е, че най-малко на любовния фронт борбата с Пике наподобява затихва. Според каталунските медии някогашните влюбени гълъбчета са заровили томахавките за положителното на двете си деца. Колумбийската певица като знак за тази нова, по-сърдечна връзка е честитила рождения ден на някогашния си. Двамата са родени на една дата с 10 години разлика - 2 февруари. 

Шакира изпратила в обществените медии емотикон на торта със свещи на някогашния бранител на " Барселона ". Той дал отговор, изпращайки същата рисунка на латинодивата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР