Не съм учуден, в България прокуратурата винаги е работила за

...
Не съм учуден, в България прокуратурата винаги е работила за
Коментари Харесай

Расате проговори за свалянето на имунитета: Не съм учуден, прокуратурата работи за сенчести групировки

Не съм изумен, в България прокуратурата постоянно е работила за сенчести групировки и мафиотски кръгове или под напън от улицата. Това разяснява претендентът за президент Боян Расате пред " Евроком ".

" Не желая да се укривам зад някакъв имунитет, който получавам, с помощта на това, че участваме в избори, само че бих желал да не разясня съответно случая с това " навлизане ". В България въпреки всичко всеки може да разяснява всеки, който изиска и да упреква, който изиска. Въпросът е обвиняванията да бъдат потвърдени и доколкото съм осведомен с римското право: " Всеки е почтен до доказване на противното ", разяснява още Расате.

Председателят на Инициативния комитет, който издига Боян Расате за кандидат-президент, Мирослав Паскалев разяснява, че прокуратурата подвига звук и прави стихия в чаша вода. " В тази страна има толкоз неща за следствие, спекулацията на борсата с електрическата енергия, която източва парите и банкрутира български предприятия не е забавна за прокуратурата. Интересни са ето такива битовизми.

По думите на Мирослав Паскалев няма да апелират решението на съда, в случай че се стигне до такова.

Главният прокурор Иван Гешев изиска имунитета на Боян Расате поради нападението на офис на ЛГБТИ организация. Расате се употребява със отбрана, защото е претендент за президент. 

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че по случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР