Не съм убеден дали музикант може къща да храни“, но

...
Не съм убеден дали музикант може къща да храни“, но
Коментари Харесай

Професионален играч на Fortnite плати студентския заем на майка си

Не съм уверен дали музикант може „ къща да храни “, само че геймър може и този факт се удостоверява в последните години неведнъж. Последният случай за това е обвързван с професионален състезател на Fortnite, за което разбираме от GameRant.

20-годишният Ейдън заработва сносно: $150 000 от шампионати, да не приказваме за известността му в Twitch и това, което му носят почитателите му и даренията за него. И въпреки много млад, Ейдън се оказва, че е един много рационален юноша. Наскоро той платил студентския заем на своята майка, което го направи в живо предаване в платформата на Amazon.

Ейдън приказва с майка си в стрийм по Twitch пред стотици негови почитатели, присъединили се в директното предаване. Той ясно декларира на своята майка по телефона, че е изплатил целия размер на студентския ѝ заем. В началото тя реагира невярващо, съмнявайки се, че той дори може да направи по легален път. Когато обаче Ейдън я твърди, че това е самата истина, тя избухва в щастлив рев. Когато се успокоява, младежът я поучава да не благодари на него, а на неговите почитатели.

Както и акцентира Рори Йънг от медията, изявата на Ейдън съставлява прочувствена демонстрация в средата на една платформа, на която искреността не е почтено срещана. Самият той също не стърпява възприятията си: „ Целият трептя. Даже не мога да приказвам сега “, декларира той.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР