Не съм убеден, че и “ искат редовно правителство. Тях

...
Не съм убеден, че и “ искат редовно правителство. Тях
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Не съм убеден, че ГЕРБ и ПП искат редовно правителство


„ Не съм уверен, че и „ “ желаят постоянно държавно управление. Тях повече ги устройва хаоса “. Това сподели в изявление за предаването „ Лице в лице “ Драгомир Стойнев от.

По думите му ще търси работещи решения, тъй като постоянен кабинет би трябвало да има. Социалистът подсети, че страната към момента е без бюджет за тази година.

Относно конкуренцията в лицето на новата групировка в ляво –, той сподели: „ Ние в сме привикнали да водим борби на два фронта. Досега постоянно сме водили борби и против нашия главен политически конкурент, и борби вътре в партията. Сега към този момент има хора, които намерено излизат и работят против. Признавам си че ме боли. Това са хора, които са построени от тази партия, хора, които са се развили с помощта на партията “.

Военната помощ за Украйна

Стойнев упрекна за войната в Украйна европейската дипломация.

„ Защо европейските дипломати стоят в своите първокласни кабинети и не подхващат дейности, тъй че тази война да спре. Тази война може да спре само и единствено с дипломация “, съобщи социалистът.

За военната помощ за Киев той подсети, че България за украинците.

„ Никой не споделя за какво Русия атакува Украйна, несъмнено, че Украйна би трябвало да резервира своята териториална целокупност – за какво се провалиха Минските съглашения. Това е липса на дипломация, липса на водачество в Европейски Съюз “, добави Стойнев.

Гледайте целия диалог във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР