Не съм спал от два дни заради тежката катастрофа. Това

...
Не съм спал от два дни заради тежката катастрофа. Това
Коментари Харесай

Свидетел разказа за ужаса от зверската катастрофа с Милен Цветков

Не съм спал от два дни поради тежката злополука. Това съобщи пред БТВ очевидец на случая, при който почина журналиста Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва.

Припомняме, че Цветков почина при зверско ПТП в неделя вечерта. Колата на журналиста беше ударена от джип Audi Q7, като водачът, 22-годишния Кристиан Николов, е бил дрогиран. Той дружно с приятелите от колата му, измежду които момиче и наследник на депутата Лъчезар Иванов, бяха арестувани. Синът на Иванов е избягал от местопроизшествието. Майката на Николов, чиято благосъстоятелност е джипа, също беше арестувана.

Приятелката на килъра на Милен Цветков също е избягала от местопроизшествието

"Няколко часа пред катасрофата се срещнах се с другари, пред мола на отдалеченост, и до момента в който си говорихме минаваха коли с висока скорост. Поредната кола мина, само че с много по-голяма скорост. Чу се доста мощен удар - бяхме единствено на 50 м от произшествието. Колата на Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва беше кошмарна - на 20 метра пред него беше забит в спирката на метрото и другият автомобил ", описа Тодор Петров, очевидец на случая.

"Въздушните възглавници бяха отворени на двете коли и взех решение, че няма жертви. Видях един седнал човек на тротоара - беше Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва, самичък е слязъл от колата и е минал 20 метра. Около 4-5 души бяха към Цветков - охранители от мола. Грешките бяха две - дадоха му вода, а другата е, че той се беше преместил. При контузии не се вършат и двете. Той беше в схващане. Охранителите започнаха да се борят с него, оказа се че си е глътнал езика. Това трансформира нещата - дали от вътрешни увреждания, ненавременна помощ или от задушаване е умрял ", попита очевидецът.

"Стори ми се цяла безкрайност до идване на колата за спешна помощ за Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва. Кой човек може да чака 42 минути? Фактите са, че не пристигнаха в точния момент, а на 2 минути с кола има две влиятелни лечебни заведения. Ако не могат да оказват помощ, единствено за пластични интервенции ли са? Можеше да бъде избавен един човешки живот. След като пристигна колата за спешна помощ тя изчакваше още 10 минути на място. Видях, че му правеха сърдечен масаж ", разкри Петров.

"Двама от младежите от другата кола обикаляха към нея и търсеха нещо вътре. Друг юноша крачеше нервно - очевидно е избягалият. Много хора ме питаха дали са били несъответстващи. Не, не бяха - щом са са качили на тази мощна кола, дано си носят отговорност ", безапелационен бе Тодор Петров.

"В що за страна цяла нощ се провеждат гонки и то по основен бул.? ", приключи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР