Не съм си говорил с Корнелия Нинова от повече от

...
Не съм си говорил с Корнелия Нинова от повече от
Коментари Харесай

Станишев: Радев направи голяма услуга на БСП

Не съм си приказвал с Корнелия Нинова от повече от година. Нинова е канена по линия на ПЕС, както и във всички конгреси, които са проведени. Това разяснява президентът на ПЕС Сергей Станишев в ефира на бТВ. По думите му Българска социалистическа партия страни от европейската социалдемокрация.

" Българска социалистическа партия до момента в никакъв случай не се е борила за второто или третото място. Винаги до неотдавна Българска социалистическа партия е била втора политическа мощ. Големият въпрос е за какво след близо 10 години съпротива Българска социалистическа партия изгуби близо 600 000 гласа като опозиционна мощ. Защо не беше припозната като опция. За мен отговорът е, че не играхме на чист терен. Ние се състезавахме по национализъм с Вътрешна македонска революционна организация и другите патриоти вместо да развием солидна лява европейска политика ", разяснява Станишев.

" Не знам за какво два пъти когато нещо не се получи и го повториш трети път, ще получиш различен резултат. Президентът Румен Радев прави огромна услуга, тъй като той назначи изборите 2в1, което е огромен бонус за Българска социалистическа партия, тъй като хората от левицата харесват Румен Радев и ще излязат да гласоподават за него. По този метод хората, които не са взели участие в парламентарните избори в този момент ще излязат и ще гласоподават за него ", добави той.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР