Не съм се ръководил от скандала с Nexo при своя

...
Не съм се ръководил от скандала с Nexo при своя
Коментари Харесай

Радев за третия мандат: При избора си не съм се ръководил от...

Не съм се управлявал от абсурда с Nexo при своя избор за връчване на третия мандат. Той избухна, откакто аз бях взел своето решение.

Това сподели президентът Румен Радев пред публицисти преди началото на кръглата маса на тематика „ Българската енергетика – Стратегия 2023-2053 “, написа " 24 часа ".

Наистина този проблем има капацитета да повлияе върху ефикасната работа на едно бъдещо държавно управление с мандат на „ Демократична България “, това го виждаме всички, разяснява Радев. Вчера той връчи третия мандат на ръководителя на парламентарната група на Българска социалистическа партия. Прогнозите бяха, че ще го даде на " Демократична България " поради декларираната авансово поддръжка от най-голямата парламентарна група на ГЕРБ. 

В четвъртък прокуратурата и ДАНС организираха акция в офисите на криптобанката " Нексо " по следствие за пране на пари и данъчни закононарушения. Служители на компанията са измежду донорите на " Да, България " - една от трите партии в обединението " Демократична България ". 

„ Търсих партията, която има максимален късмет да сформира държавно управление. Българска социалистическа партия не побърза да сложи червени линии, запази разговора, в доста случаи сподели, че е подготвена на взаимни отстъпки и решения, които да са общи за всички партии или най-малко за болшинството партии в Народното събрание. Показа, че може да работи и да влиза в обединения, и да ръководи дружно със свои идеологически съперници. Това не е малко. Българска социалистическа партия беше главният фактор за решение на парламентарната рецесия с избора на ръководител на Народното събрание “, сподели още президентът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР