Не съм се помръдвала повече от шест години, време е

...
Не съм се помръдвала повече от шест години, време е
Коментари Харесай

След 6г. спортна пауза: Цвети Стоянова се връща в залата

Не съм се помръдвала повече от шест години, време е да вляза във форма.

Това показа Цвети Стоянова. Бившата художествена гимнастичка се посвещава на 30 на ден предизвикателство. Целта е да усъвършенства физическото си положение и да помогне на други хора да влязат във форма за лятото, което наближава. Златното момиче разкри, че през миналите шест години спортът е останал на назад във времето.

След случая при който Цвети падна от шестия етаж на жилищна постройка в столичен квартал, гимнастичката съумя да реализира триумфи със здравословното си положение. Красавицата безусловно се върна от оня свят и след продължителна рехабилитация Стоянова още веднъж може да тренира без проблем. Именно по тази причина Цвети провокира свои другари и почитатели в мрежата да започват изцяло гратис тренировки с нея. Гимнастичката дава обещание, че в продължение на един месец ще качва видеа с тренировки, здравословни предписания и потребни препоръки.

Шеговито, или не напълно, Цвети показа, че през последните месеци е качила 20 кг, които в този момент би трябвало да смъкна, писа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР