Не съм сам по отношение на жените. Да, живея с

...
Не съм сам по отношение на жените. Да, живея с
Коментари Харесай

50-годишният Блатечки сложи край на съмненията: Живея с Диляна Попова


" Не съм самичък във връзка с дамите. Да, пребивавам с Диляна Попова, само че не знам някой от моите сътрудници, които са по-популярни, да не са секссимволи. Тези етикети се употребяват непрекъснато, а то звезди в България какъв брой да са... " Това показа един от най-харесваните български артисти - Асен Блатечки, допълвайки: " Според дамите секси ми е гласът, погледът, съгласно някои и тялото ".

Четирикратният първенец на България на Федерацията по обичайно карате към този момент е на 50 години, които въобще не му личат. Преди 7 години двамата с Диляна Попова станаха родители на Борил, а малко преди този момент стартира любовната им история. Старт за новия му живот стана секссцена в " Стъклен дом ", след която двамата са неразделни. Междувременно Асен напусна жена си Катерина и заживя с моделката. Официално обаче Блатечки няма брак нито с майката на щерка си, нито с Диляна Попова, в съвършени връзки е и с двете и не е " неприятно " момче в живота по думите му. " Само на екрана съм неприятно момче ", споделя красавецът.

 

 Актьорът не стопира да работи

Актьорът не стопира да работи

 

Само след дни ще се излъчи следващият филм, в който артистът взе участие – сръбският " Южен вятър 2: Ускорение ". Феновете на високите скорости ще са удовлетворени от продължението на паметната продукция, която потегля по кината у нас на 4 февруари. В лентата Асен влиза в ролята на наркопласьора Борис. Междувременно потегли и премиерата на първата в България кугър режисура - " Кучки ", на която той е режисьор. В постановката вземат участие: Невена Бозукова - Неве, Албена Павлова, Станимир Гъмов, Даниел Пеев и Петьо Петков-Шайбата, писа България Днес.

" Познавам Рафи Шарт, създателя на пиесата, който е заречен да пристигна, когато може, и да ни гледа онлайн. В нея става дума за дами на междинна възраст, които се забавляват в компанията на млади мъже. Това съм го виждал в Тексас в едно заведение. Там имаше доста симпатични мъже, които търсеха компанията на по-възрастни от тях дами. Искам да кажа, че тук не става дума за възрастови граници, за любовта граница и години нямат думата, а просто за това, че когато не си благополучен, би трябвало да направиш всичко допустимо, че да промениш средата, без значение дали си остарял или млад. Темите в тази режисура това третират и, несъмнено, тя е за хора над 12 години, другите просто няма да я схванат заради възрастта си ", смее се артистът, който е и режисьор и продуцент и на други постановки.

Кугарите (от англ. " дива котка " ) са зрели дами, които избират да имат интимни връзки със доста по-млади от тях мъже. " Смешно и тъжно е ", само че връзките сред хората най-силно ме забавляват ", изяснява Асен Блатечки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР