Не съм съгласна с твърдението на прокуратурата, че шофьорът на

...
Не съм съгласна с твърдението на прокуратурата, че шофьорът на
Коментари Харесай

Майката на загиналия Николай Неделчев: Убиха го на пътя и изкараха шофьора невинен

Не съм съгласна с изказванието на прокуратурата, че водачът на автомобила, който удари сина ми, е почтен. Това сподели пред камерата на бТВ Русанка Митева.

``
реклама
Тя и околните й не престават да търси истината за гибелта на Николай Неделчев, който почина при пътен случай в Дългопол преди към две години. До дело против другия участник в злополуката обаче не се стига, написа флагман.бг.
 На 20 ноември 2016 година 28-годишният моторист се движил по основната улица на Дългопол. От странична пресечка по платното излязъл лек автомобил.   След конфликта Николай умрял.
Моторът беше с разпилени елементи, сподели сестрата на починалия Иванела Неделчева.
Семейството твърди, че колата е лишила преимуществото на мотора и счита, че и лидерът на автомобила има виновност за произшествието.
„ Пострадалият мотоциклетист е управлявал мотора си със скорост от 127 км/час. Той е бил некомпетентен. Придобил е дееспособност малко време преди случая. Натиснал е внезапно спирачната система, моторът се е плъзнал и е паднал “, изясни представителят на Окръжна прокуратура – Варна Радослав Лазаров.
Доказано е, че автомобилът е навлязъл в лентата, в която се е движел синът ми, сподели пък Русанка Митева.
Според прокуратурата лидерът на автомобила не е съпричинител на случая.  Шофьорът е почнал постепенно да навлиза в кръстовището и прави десен завой, посочи Лазаров.
Варненският Окръжен съд се произнася за започване на дело, само че преди месец Апелативният съд дефинитивно приключи наказателното произвеждане. Родителите се съмняват и експертизата, съгласно която синът им е карал със скорост неведнъж над позволената.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР