Не съм разговаряла със Слави Трифонов, разбрах от медиите, че

...
Не съм разговаряла със Слави Трифонов, разбрах от медиите, че
Коментари Харесай

Изгонената от партията на Слави координаторка го попари с тези думи

Не съм разговаряла със Слави Трифонов, разбрах от медиите, че съм отстранена от партията. Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия Росица Кирова, която беше отстранена от партията на Слави Трифонов като координатор за Видин.

БЛИЦ напомня, че това се случи, откакто Кирова се вози в джипа на Бойко Борисов, а по-късно пи кафе с премиера, който инспектира ремонта на пътя Видин - Ботевград.

Не мисля, че съм нарушавала устава на партията, безапелационна е Кирова.

За мен Видин е идея, това което се случва в района през последните 30 години е тъжно, добави Кирова.Бях поканена на инспекцията от Нанков и Борисов, като представител на гражданското обединяване, което има директно отношение към ремонта на пътния сектор, изясни тя.

Ходила съм и съм провела митинги през последните 10 години, само че повече от месец не отивам на митинги. Смятам, че митингът се изчерпа и не предлага опция.

Смятам, че и партията на Трифонов е такава и с цел да завоюва, би трябвало да приготви своя електорат, безапелационна е отстранената координаторка.

Срещата ми с Борисов беше като сегашен министър председател на България, индивидът който извърши своето заричане за района. Да, седнахме да пием кафе - разговаряхме за тунела под Петрохан, за това, което е належащо за района.

Няма да се върна в партията на Слави Трифонов, в случай че ме поканят още веднъж, аз съм заслужен човек, сподели в умозаключение Росица Кирова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР