Не съм разбрал някой да се интересува толкова от билбордите,

...
Не съм разбрал някой да се интересува толкова от билбордите,
Коментари Харесай

Костадин Костадинов, „Възраждане“: Русия ще спечели войната

Не съм схванал някой да се интересува толкоз от билбордите, на които аз съм на напред във времето, а останалите членове на партията са на размазан декор откъм гърба. Идеята е елементарна – това е една наклонност, която следва международни рекламни марки като стартираме от Съединени американски щати и стигнем до Европа.

Това сподели пред Euronews Bulgaria водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

По подобен метод са направени акциите на Меркел, Макрон и в този момент в Италия. Странно за какво обаче там никой не е обърнал внимание. Може би тъй като българската медийна е преизпълнена с дребнотемия. Останалите членове на „ Възраждане “ също са значими и имат обособени свои плакати и билбордове.

Това, което би трябвало да се гледа по време на акцията са посланията. Гледах конференцията на Джорджа Мелони в Италия. Зад нея имаше голяма нейна фотография, пишеше с доста огромни букви „ Джорджа Мелони “ и изпод с доста дребни букви името на нейната партия. Това в случай че беше в България, евентуално щеше да има въпроси „ за какво е нейната фотография “, „ за какво е толкоз огромно нейното име “... Това са безусловно безсмислени неща. Уникално дребнотемие.

Единственият евентуален сътрудник, който имаме е българският народ. Още в предишното Народно заседание поставихме на два пъти въпросите, които съгласно нас са значими за България. Поставихме няколко целта, които считаме за стратегически за развиването на България. Нито един от тях не беше признат. Това нещо не се е трансформирало и в този момент. Имахме опция да ги тестваме и видяхме, че те пазят непознати национални ползи и тяхната политика е ориентирана против ползите на България. Ако аз желая да договарям с някого ще отида непосредствено в американското посолство, тъй като нямам потребност от медиатори. Тези партии не са спрели да пазят едно само нещо – пазят ползите на НАТО и Европейски Съюз, не ползите на България.

Откакто България стана член на НАТО, Българската войска беше три пъти съкращавана и понижи три пъти своя защитителен капацитет поради политиката на НАТО. Изискването на НАТО беше България да унищожи два сорта войски – зенитно-ракетните и подводния си флот – и съвсем да ликвидира още два. Нарязахме своите ракети и самолети, някои от които чисто нови.

Според Костадинов, не е обикновено да има нуклеарна опасност в 21 век. След като сме признали независимостта на Косово, би трябвало да признаем и резултата от референдумите в четирите украински области. По думите му, Русия ще завоюва войната.

Вижте цялото изявление във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР