Не съм публикувал досега изказванията си от вътрешнопартийни заседания, но

...
Не съм публикувал досега изказванията си от вътрешнопартийни заседания, но
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Не ни избраха, защото в нас виждат едно по-лошо копие на управляващите

" Не съм разгласил до момента изявленията си от вътрешнопартийни съвещания, само че очевидно се постанова. Във връзка с следващата неистина на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която преди минути в ефира на Българска национална телевизия съобщи, че не съм споделил и дума по време на провелия се в събота пленум, обявявам изявлението ми от 17.04.2021 година По тематиката за конгрес и оставката на ръководителя се изрекоха други сътрудници. Всичко това може да бъде тествано в записите от съвещанието ". Това разяснява Кирил Добрев от Българска социалистическа партия, който разгласява и цялостното си изявление по време на пленума:

" Уважаеми другарки и приятели,

Както виждате аз не се изказах по акцията, тъй като имаше доста изявления и то съдържателни, а на другаря Свиленски персонално ще му кажа съгласно мен къде се сбърка.

Моето изявление ще бъде по бюджета, който ни е показан. Бюджетът на Позитано и осъществяването му е дословна фотография на бюджета на страната. Ние от заран до вечер вярно подлагаме на критика Борисов за метода, по който харчи парите на страната. Ако погледнете бюджета на Народно събрание, обаче, ще видите, че ние го харчим по безусловно същия метод, без безусловно никаква глоба. Ще дам единствено два образеца. Бюджетът на малкия екран от 500 хиляди лв., става 1 милион лв.. Фондация " ДУМА " от 2 хиляди лв. - на 20 хиляди. Сигурно има и други неща. Хубаво е членовете на Народно събрание да знаят следното: отговорностите на Българска социалистическа партия към банкови институции са 1 772 млн. лв.. Други отговорности, в които влизат и осигуровки - 519 хиляди лв.. Задължения към снабдители - 200 412 лева На прага сме на спряна дотация. Добре е да го знаем и това. Няма да разясня отговорностите на БСТВ, тъй като те минават през фондацията и там са на различен " касов уред ". Казвам всичко това, тъй като може би по тази причина не ни избраха хората. Защото в нас виждат едно по-лошо копие на това, което управляваше досега. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР