Не съм посещавала офисите на Слави Трифонов. Всички срещи сме

...
Не съм посещавала офисите на Слави Трифонов. Всички срещи сме
Коментари Харесай

Нинова: Не съм стъпвала в офисите на Слави Трифонов

" Не съм посещавала офисите на Слави Трифонов. Всички срещи сме провеждали транспарантно и обществено в Народното събрание ". 

Това разгласи водачът на партията Корнелия Нинова в изказване в Народното събрание час преди плануваната среща за диалози по третия мандат с " Изправи се.БГ!Ние идваме! ".

Относно мандата за сформиране на държавно управление, тя изясни: " Ако и през днешния ден се удостовери позицията, че никой няма да поддържа държавно управление с мандат на Българска социалистическа партия, партията ще върне мандата, само че не  незабавно. Това ще стане сред 10 и 15 септември, като в това време се одобри актуализацията на бюджета. "

За задачата партията й ще предложи да се понижи срокът за оферти по бюджета сред първо и второ четен, който към този момент е избран на 7 септември в това число. " Не семе се преработили, в случай че би трябвало ще работим непрекъснато ", разгласи тя като уточни, че виновното поведени изисква да се подсигурят парите, свързани с пандемията и защитата на границата в условия на предстоящ мигрантски напън. На започващите през днешния ден срещи с т нар. партии на митинга Нинова счита да контракти таман това. Обяви и че всички срещи ще са пред медиите и в Народното събрание, а не в нечии офиси.

Ако върнем мандата незабавно, президентът е задължен да разпусне Народното събрание и да насрочи избори, по този начин ще оставим пенсионерите без преизчисляване на пенсиите, медиците без 100 лева, служащите на затворени бизнеси без компенсации, болните без ремдесивир, който съгласно нея липсва, стимулира решението си тя.

Ние не гледаме на това като на игра, репликира тя водача на ГЕРБ от през вчерашния ден, а като отговорност- Борисов през вчерашния ден иронизира, че Нинова се радвала на мандата като на " механична играчка ", макар че нямала поддръжка за сформиране на държавно управление. На собствен ред тя му отговори, че никой в Народното събрание не желае да приказва с ГЕРБ, не с Българска социалистическа партия.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР