Не съм подписвал акт на разпореждане от РЗИ за налагане

...
Не съм подписвал акт на разпореждане от РЗИ за налагане
Коментари Харесай

Депутатът от ГЕРБ отговори за случая с карантината

Не съм подписвал акт на предписание от РЗИ за налагане на карантина. Това написа във Facebook националният представител от Политическа партия ГЕРБ Бранимир Балачев, във връзка изказването на Министерство на вътрешните работи, че са изпратили писмо до ВКП документи, свързани с нарушаването на карантина от депутат, оповестяват от " Евроком ".

„ Във връзка с появилата се информация за нарушение от моя страна на наложена карантина, Ви известявам:

Не съм подписвал акт на предписание от РЗИ за налагане на карантина.

Преди да се явя, като юрист по гражданско дело съм направил тест за Ковид - 19, на 31.01 и директно преди съвещанието по дело на което се явих, като бранител на 01.02.2022

Резултатите и на двата теста, които ползвам са негативни.

Не съм заплашил живота и здравето на правосъдния състав, подзащитния ми и ответната страна и ще потвърдя изказванията си в съда “, написа още Балачев.

По-рано от пресцентъра на ГЕРБ излязоха с позиция, по отношение на следствието на Министерство на вътрешните работи за избягал от карантината народен представител.

" Във връзка с появили се информации в медиите, че депутат от ГЕРБ е нарушил наложена му карантина, управлението на ПГ на ГЕРБ декларира, че не толерираме никакви форми на нарушение на закона.

В случай, че се откри, че националният представител Бранимир Балачев е нарушил разпоредбите, той следва да понесе своята отговорност, съгласно закона ", пишат от ГЕРБ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР