Не съм партийна кандидатура, работих и в кабинета Денков, и

...
Не съм партийна кандидатура, работих и в кабинета Денков, и
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Не съм партийна кандидатура, работих и в кабинета Денков, и сега в служебния

„ Не съм партийна кандидатура, работих и в кабинета Денков, и в този момент в служебния. През уикенда разговаряхме с господин Росен Желязков. Говорихме какво сме постигнали в Министерство на вътрешните работи за 1 година, какви ще са целите ни и по този начин се стигна до това да бъда препоръчан за министър в неговия проектокабинет. Това обаче не значи, че ставам партийна кандидатура. “ Това сподели служебния вътрешен министър Калин Стоянов, след предлагането да остане на поста и в постоянния кабинет, който Росен Желязков предложи през днешния ден.

Калин Стоянов направи първата копка на мястото, където ще е постройката, в която ще се издават новите персонални карти.

„ Надявам се, че до края на годината тя ще е реалност. В момента новите персонални карти се създават на краткотраен пункт, само че в случай че всичко е наред от началото на идната година това ще става единствено тук “, сподели вътрешния министър.

Калин Стоянов: Не съм партийна кандидатура, работих и в кабинета Денков, и в този момент в служебния 01.07.24 17:05 Увеличените разноски и националният дълг заплашват отбранителната дарба на Съединени американски щати 01.07.24 16:51 Откриха мъртвец на жена наоколо до бар на Северния плаж в Бургас 01.07.24 16:50 Руският патриарх Кирил към Даниил: Вярваме, че Ваше Светейшество ще впише и нови светли страници в славната многовековна история сред нашите Църкви 01.07.24 16:32 Сирски е отказал заповед на Зеленски да хвърли бойците в контранастъпление 01.07.24 16:14

Той разяснява и разрушената печатница за подправени пари. По думите му,вече е имало случаи на хванати менте банкноти, най-много с номинал от 100 лв.. Вчера били арестувани двама души, единият малолетен. Иззети са флашки, в които има заготовки за банкноти с друг номинал.

От предходната седмица към този момент има и 1000 боди камери, които ще бъдат раздадени на пътните служители на реда. Целта е всички униформени чиновници да имат такива камери.

SafeNews напомня че, ГДБОП разруши база за произвеждане на подправени пари. Специализираната интервенция е извършена от чиновници на ГДБОП на 30 юни на територията на с. Добрина, община Провадия.

Полицейските дейности са осъществени за определяне и задържане на съпричастни към правене и разпространяване на неистинен парични знаци с номинал 100 лв.. Акцията е подхваната след получени сигнали от началото на 2024 година до момента за пробутване в послание на въпросните банкноти, най-вече в търговски обекти на територията на София, като са регистрирани над 150 случая.

Източник: 24 часа

Още вести четете в: България, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР