Не съм отправял заплахи и не съм запознат с делото.

...
Не съм отправял заплахи и не съм запознат с делото.
Коментари Харесай

Садистът не бил плашил Дебора, само я кълцал

Не съм отправял закани и не съм осведомен с делото. Това сподели в правосъдната зала упрекнатият за обезобразяването на Дебора Михайлова /18/ с макетен нож охранител в старозагорска дискотека Георги Георгиев.

Той апелира оставането си в ареста пред Окръжният съд в Стара Загора и изиска „ независимост “ или най-малко „ домакински арест “, тъй като имал малко дете.

Припомняме, че предходната седмица прокуратурата заяви, че Георгиев е отправил 6 закани по телефон на някогашната си другарка Дебора Михайлова, която е със строшен нос и 400 шева по тялото.

Прокуратурата настоя обвиненият да остане в ареста.

Според отбраната адв. Петко Кънев уточни, че това е „ типичен образец по какъв начин не би трябвало да действа правосъдната система ”.

По думите на юриста има сериозен публичен и медиен напън за задържане на клиента му непременно.

Защитникът на Георгиев прикани съдът да се абстрахира от публичното мнение и да постанови решение по разбиране.

Моля да промените мярката ми с по-лека! Имам малко дете, което се нуждае от моята поддръжка. Не съм се укривал и ще се явявам на всички призовки, сподели Георгиев.

Въпреки че арбитър Татяна Гонева, която е определена на инцидентен принцип да преглежда делото, си е направила отказ, тричленният състав в последна сметка реши да не почете жалбата на Георгиев и го остави за непрекъснато в ареста.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР