Не съм от хората, които си тръгват тихомълком, нито от

...
Не съм от хората, които си тръгват тихомълком, нито от
Коментари Харесай

Кандидат-кметът на Асеновград д-р Емил Караиванов: Вярвам, че посоката е вярна, това ме задължава да продължа*

" Не съм от хората, които си потеглят тихомълком, нито от тези, които упорстват да останат посред моста. Убеден съм, че посоката е вярна! А това е най-задължаващото изискване и тласък да продължа напред. Да продължи Асеновград! " С тези думи актуалният кмет на общината и кандидат-кмет на Българска социалистическа партия за идващия мандат 2019 година - 2023 година откри тържествено предизборната акция на партията. Дворът на Старинно учебно заведение „ Свети Георги “ в Асеновград бе мястото, където актив, симпатизанти и поддържници на кандидатурите на Българска социалистическа партия в града дадоха старт на формалното предизборно време.

„ Ние с вас не от през вчерашния ден и не до края на идващия месец сме в акция за по-доброто място за живот, работа и отдих, наречено Асеновград. Поколенията асеновградчани, чиито почтени представители виждам тук, знаят, че това е от десетилетия и по този начин ще продължи. Защото Асеновград го заслужава и ни задължава! ”, добави лекар Караиванов.

Председателят на общинската организация на БСП-Асеновград Енко Найденов откри събитието, като акцентира какъв брой са значими локалните избори. „ Защото избираме освен персони и партии, а избираме и хората, които да  осъществят вложения, потребна обществена, инфраструктурна, просветителна и още цяла поредност политики от публичния ни живот. От през днешния ден в продължение на цялостен месец, а евентуално и седмица по-късно, нашият код е събран тъкмо в едно изречение. А точно: Работим за победа! ", съобщи Найденов.

Новата листа на претендентите за общински съветници разумно бе показана от доайена социалист в поредност мандати и някогашен кмет на Асеновград - Божидар Малинов. „ Знам какво са локалните избори, знам какво е да носиш отговорност за изгубени избори и какво е щастието да приемаш поздравления за извоювани избори. Вярвам, че пред нас са едни избори, които сме длъжни да спечелим ", добави Малинов.

Веднага по-късно, както повелява поколенческата последователност, Божидар Малинов предостави думата на най-младия претендент за консултант в листата на БСП-Асеновград - 20-годишният студент по логика на психиката и юношески водач Димитър Илиев. „ Ще работя като млад консултант и за по-красива и потребна среда за отдих, спорт и занимания на най-младото потомство на Асеновград - децата и учениците ”, уточни Илиев.

Съпътстващо откриването на предизборната кампания на БСП-Асеновград събитие бе поднасянето на цветя пред паметника на Цар Иван Асен II в центара на града.

*Тази обява е по контракт за осведомително обслужване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР