Не съм на себе си от резултата. Никой не ни

...
Не съм на себе си от резултата. Никой не ни
Коментари Харесай

Костов: Не съм на себе си от резултата, никой не ни е надиграл

Не съм на себе си от резултата. Никой не ни е надиграл. Това съобщи старши треньорът на Левски Николай Костов след провалянето на „ сините “ от ЦСКА 1948 с 0:1 в последна среща от 16-ия кръг на Първа лига. Левски имаше своите обстановки за гол, само че за следващ път неефективността в офанзива изигра своята роля и по този начин отборът се отдалечи от върха в класирането.


„ Съжаляваме доста за резултата. За играта и основаните положения не скърбя, само че за другото – да. Контролирахме играта до удара, който получихме във вратата, доминирахме, само че това е футболът. Той е игра на моменти и играчът, който преценя в последния миг по какъв начин да слага крайници си. Това са неща, които доста мъчно можем занапред нататък да развиваме. Имаме много тренировки, на които използваме удари от друга отдалеченост. На тренировки играчите сами си пляскат някой път, само че на мач напрежението е по-сериозно. Нямам пояснение на тези неща, а и в случай че стартира да изяснявам ще си помислите, че се извинявам “, стартира Костов.

„ Абсолютно съм сигурен, че ще се появят много критици. Но дано те извърнат внимание на играта ни. Ние загубихме много мачове, само че в никакъв случай не сме били надиграни. Никога! От първия до последния мач, който сме изиграли. Нека се обръща внимание на тези неща. Днес имахме положителни взаимоотношения и надзор. Направихме добра игра. За страдание загубихме. В историята знам, че остават резултатите, а не взаимоотношенията сред играчите. Знам, че почитателите ни са разочаровани, само че би трябвало да го приемем и да сме малко по-обективни за някои неща “, продължи той.

„ Имаме потребност от играчи. Няма да е правилно да посочвам позиции, тъй като към момента сме през сезона. Но ще обърнем съществено внимание на селекцията. Вече има диалози в тази посока. Джемили го приветствам, че изяви предпочитание да играе в този мач въпреки и с болки. Чест му прави. Няма по какъв начин в този момент да кажа дали ще му се усложни травмата, тъй като не съм разговарял с доктора. Имаме време да мислим малко по-добре. Да променим нещо в състав, позиции. Няма по какъв начин обаче да играем пряк футбол. Не може да упражняваме едно, а да играем след това друго. Аз нямам никакви искания към нашия тим. Ние изглеждахме доста добре в днешния мач. Не съм на себе си единствено от резултата, не от нещо друго. Ръководството доста мощно ме поддържа. Не съм имал в никакъв случай комплицирани въпроси за решение. Доволен съм от екипа, с който работя, от старанието на играчите. Има някои неща, за които не мога да приказвам. Те са свързани с тези прословути контракти, а тези неща въздействат на настроението. А вие знаете, че във футбола би трябвало да има въодушевление. Да излезеш и да мислиш единствено за това по какъв начин да надиграеш и надхитриш противника. За тези неща не можем да приказваме в този момент “, приключи наставникът на „ сините “. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР