Не съм крил нищо, свързано с апартаментите си, всичко направено

...
Не съм крил нищо, свързано с апартаментите си, всичко направено
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Не съм крил нищо за апартаментите

Не съм крил нищо, обвързвано с жилищата си, всичко направено е според закона. Това беше коментарът на водача на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред публицисти в Народното събрание.
Цветан Цветанов с нов апартамент след заменки и доплащане Според следствие на "Свободна Европа " и "Антикорупционния фонд " той го е придобил четири пъти по-евтино
Той посочи, че е минал през всички инспекции, даже когато ГЕРБ е била в съпротива.

Цветанов посочи, че е платил 100 хиляди разлика, с цел да се нанесе в жилището. Той уточни, че не става въпрос за преференциални цени, и добави, че не знае какви са цените, на които продават от компания „ Артекс “ на всички свои клиенти.
Апартаментите на властта: И зам.-министър на спорта с ново жилище в блока на Цветанов Цветанов е кум на Ваня Колева
По мотив информацията, че зам.-министърът на спорта Ваня Колева има апартамент в същата постройка, Цветанов съобщи, че всеки един български жител може според българското законодателство да подпише контракт с всяка строителна компания, която предлага жилище на пазара.

„ Доколкото знам, нейният брачен партньор е осми на Световното по колоездене преди 20-30 години. Имат прекрасен и сериозен бизнес от 30 години. Защо да не може да си купи апартамент? Защо да се тормози човек, когато е направил всичко транспарантно, легално”, попита Цветанов, представен от „ Фокус”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР