„Не съм извършил това, в което ме обвиняват. Разбрах за

...
„Не съм извършил това, в което ме обвиняват. Разбрах за
Коментари Харесай

Йоан Матев с шокиращи твърдения за убийството на Георги в Борисовата градина

„ Не съм направил това, в което ме упрекват. Разбрах за убийството от медиите и обществените мрежи”, това съобщи пред съда Йоан Матев. Той е упрекнат за убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина, напомня БЛИЦ.
Трагедията се разигра на 2 юни 2015 година Според държавното обвиняване Матев, който по това време е към момента малолетен, съзнателно е умъртвил с нож Георги Игнатов. Деянието е квалифицирано като осъществено „ по изключително непосилен начин”.
На процедура до момента Матев не е приказвал за закононарушение. Обясненията даде, преди да стартират пледоариите по делото.
„ Ходих на тенис тренировки от 10 до 12 часа. После излизах да обядвам и по-късно се връщах за следобедни тренировки по тенис. Понякога тичах самичък в парка. Родителите са ни карали и взимали от тренировки. Не съм отсъствал от учебно заведение, с цел да се крия”, изясни Матев.
„ Брат ми е бил унизен в полицията и е наговорил нелепости за случая. Не мога да си показва по този начин да посегна на човек”, съобщи още Йоан Матев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР