Не съм гледал вечерното шоу на bTV. За някои неща

...
Не съм гледал вечерното шоу на bTV. За някои неща
Коментари Харесай

Слави Трифонов си каза мнението за Николаос Цитиридис

 " Не съм гледал вечерното шоу на bTV. За някои неща човек би трябвало да има топки, човек би трябвало да има мощен темперамент, с който да надмогне себе си. " Така Слави Трифонов отговори на въпрос на консуматор дали гледа шоуто на своя правоприемник Николаос Цитиридис  в непосредствено предаване на " Facebook " страницата на " Господари на ефира ".

После обаче със сериозен звук Слави добави: " Гледах го, несъмнено. Голяма нелепост. Човекът няма възприятие за комизъм, а се пробва да има. Мисля, че е доста млад. В Съединени американски щати водещите на такива тв продукции стартират над 40 години, аз стартирах на 33. Това предаване върви напук, другояче от дълго време трябваше да бъде спряно.

В него няма нещо, което върви като рейтинг. То съществува, защото някой е похарчил някакви пари и в този момент би трябвало напук някой да се прави на водещ. А другояче би трябвало да се дава път на младите, само че в случай че го дадеш на млад малоумен човек, значи ти си ужасно малоумен остарял човек. "

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР