Не съм гадател, в интерес на истината, но винаги се

...
Не съм гадател, в интерес на истината, но винаги се
Коментари Харесай

Симеон Сакскобургготски: Винаги се надяваме нещата да вървят нагоре и по-добре

" Не съм вещател, в полза на истината, само че постоянно се надяваме нещата да вървят нагоре и по-добре. В момента огромни упования дали имаме, пък и доста комплицирана е обстановката, само че занапред като стигнем до резултатите след изборите, тогава към този момент ще може да се каже освен това ". Това сподели пред Българска национална телевизия някогашният министър председател, откакто гласоподава по обяд в българското посолство в Мадрид.
На въпрос може ли да се каже, че е по-лесно да дойдеш на власт, в сравнение с да останеш, Саксобургготски отговори: " Това е доста комплициран въпрос. то е релативно всичко. Важното е да осъществим гражданския дълг. Аз пристигнах тук в понеделник да си видя фамилията и се прибирам, тъй като би трябвало да ми слагат втората ваксина и бързам да се прибирам ".
" Не виждам за какво е толкоз мъчно за всяко ръководство да се оправи с пандемията, тъй че надали това може да е предтекст. Освен в случай че е имало колосални неточности, които у нас надали е имало ", отговори той на въпрос дали пандемията ще промени решението на хората по какъв начин да гласуват
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР