Не съм единствената. Има още много други момичета. Това заяви

...
Не съм единствената. Има още много други момичета. Това заяви
Коментари Харесай

Секс жертвата на училищния директор проговори: Има още много други момичета! Учителки я оборват: Тя е много палава, разглезена и лъже!

Не съм единствената. Има още доста други девойки. Това съобщи 14-годишната ученичка от село Ново Паничарево, която се оплака, че е жертва на полов тормоз от страна на шефа на школото Христо Радев. Седмокласничката споделя, че шефът я извикал в кабинета си. Сама решила да го снима, въпреки че призна, че я е посъветвала и нейна някогашна учителка.

Понякога нещата се случвали в директорския кабинет, различен път - в салона.

„ Как няма да ме тормози?! Става въпрос за детето ми, аз я изпращам да учи, а не за нелепост. След делото ще се обясни какво става в чуилището”, разяснява пред bTV майка й Анка Христова.

Седмокласничката, подала тъжба против шефа, живее на метри от учебното заведение. Там не имат вяра на обвиняванията против шефа.

„ Доколкото го познавам, нищо не е станало съгласно мен. Просто е малко артистка тази ученичка, държи се малко свободно и допустимо е да е инсценирала това”, позволява преподавателката по химия Иванка Желева.

„ Много прекрасен човек си е шефът. Тя е доста палава, доста лъже, изобщо не става, доста е разглезена”, сподели и друга преподавателка в ОУ „ Христо Ботев”.

Кметът на село Ново Паничарево Яна Жекова акцентира, че шефът е на поста от към 20 година и в никакъв случай не е получаван сигнал за нещо сходно в учебното заведение.

В учебното заведение преподава и брачната половинка на шефа, която е в потрес след случая.

Шефката на просветителния инспекторат в Бургас съобщи, че е неприятно сюрпризирана от случилото се. " Познавам Христо Радев от 20 години, в никакъв случай не съм забелязала нещо смущаващо в държанието му. Познавам го като ерудиран и учтив човек и ослепителен експерт. Никога досега не съм имала никакво недоволство против него. Звъня му от през вчерашния ден по телефона, само че нямам връзка с него. Опитвам се да беседвам с учителите в Ново Паничарево, само че връзката е доста сложна с тях. Те не имат вяра че той е направил сходно нещо, дават отговор ми, че всеки миг ще пристигна на работа. Доколкото запознат съм странични източници, учителите считат, че е наклеветен ", сподели пред " Монитор " Виолета Радева.

Говорителят на основния прокурор Румяна Арнаудова заяви пред " Дарик ", че по случая се разпитват още деца от учебното заведение. Разследващи обясняват дали казусът е индивидуален. „ Имаме информация, че може да има и други жертви на същото закононарушение. Разпитват се и други деца от учебното заведение в наличието на психолози “, разгласи Арнаудова, която ще даде ексклузивен брифинг в Оряхово в ранния следобяд. По думите й, все още са събрани задоволително доказателства за задържането на шефа на учебното заведение.

„ С осъществените разпити на детето и родителите, както и уликите, които са събрани, изрично можем да твърдим, че е осъществено това закононарушение срещу половата цялост на момичето “, сподели Арнаудова и добави: „ … разполагаме със запис от телефона на детето. “

От прокуратурата изключиха опцията, казусът да е разследване на спор сред бащата на момичето и шефа на образователното заведение.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР